SADRžAJ

Michael (E. Schaeffer) je inteligentan, karizmatičan njujorški taksist koji se, kad mu u vozilo uđe supermodel Sarah (A. de Cadenet), odmah zaljubi u nju. Njihova je privlačnost uzajamna. Sarah privuče Michaelov smisao za humor, iskren i otvoren pristup te dvojac završi na večeri. Michael je pravi romantik - za Sarah čita poeziju i nastoji joj ugoditi na sve moguće načine, a kad ju upozna sa svojim prijateljima - glazbenom producenticom Sally (L. Vidal) i studenticom teologije Robin (F. Swift), oni ne mogu vjerovati da se među njima našla poznata zvijezda. Uskoro će svaki dan provoditi zajedno, zaljubljeni i opijeni jedno drugim. Ta idila može trajati samo dva mjeseca, dok je Sarahin suprug, europski aristokrat Phillipe (R. Martin), na putu u Rimu. Michael je ludo zaljubljen i moli ju da ostane s njim i napusti muža. Sarah nije spremna odreći se kozmopolitskog načina života u visokim društvenim krugovima...

Najzanimljivija činjenica vezana uz film "Fall" jest ta da je redatelj filma Eric Schaeffer, ujedno i njegov scenarist te glavni glumac, koji inače ima iskustvo u vožnji taksija, baš kao i njegov glavni lik. Naime tim se poslom u New Yorku bavio čak devet godina, za vrijeme kojih je napisao 20 scenarija, dvije drame i roman, a radio je i druge poslove. Schaeffer je također nastupao u poznatim filmskim naslovima poput "One Night at McCool's" (2001.) i "Spanglish" (2004.). Kao redatelj profilirao se na njujorškoj nezavisnoj sceni devedesetih godina filmom "My Life's in Turnaround", koji je hvalila kritika i dobro prihvatila publika. U filmu "Fall" glumi manekenka i supermodel Amanda De Cadenet, čije je najpoznatije filmsko iskustvo u "Četiri sobe" (1995.) u ulozi čarobnice Diane, a najpoznatija je po braku s bivšim basistom benda Duran Duran Johnom Taylorom. Amanda De Cadenet kći je britanskog vozača Alaina de Cadeneta, a trenutno se bavi fotografijom i izdala je knjigu s fotografijama svojih slavnih prijatelja. U kratkoj ulozi u jednoj sekvenci filma "Fall" pojavljuje se, tada djevojčica, Scarlet Johansson.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.