SADRžAJ

Ovo je samo još jedan dan na plaži za problematični dvojac Toma i Jerryja… To jest, sve dok ne nalete na prvoklasne mlade špijune Jonnyja Questa i njegova prijatelja Hadjija i krenu na opasnu špijunsku misiju kako bi spasili svijet.
Dvije skupine klasičnih crtanih likova udružuje se u ovom zabavnom križancu s popularnom pustolovnom animiranom serijom „Jonny Quest“. Ljubitelji svih uzrasta neće htjeti propustiti ovu uzbudljivu avanturu u kojoj se zavađeni par Tom i Jerry pridružuju Jonnyju Questu i njegovom prijatelju Hadjiju i kreću na opasnu špijunsku misiju kako bi spasili svijet. Bio je to samo još jedan dan na plaži za ratoborne Toma i Jerryja sve dok nisu naletjeli na prvoklasne mlade špijune Jonnyja Questa i njegova prijatelja Hadjija i njihova psećeg pratioca Bandita. Kada dugogodišnji neprijatelj obitelji Quest dr. Zin otkrije da Johnnyjev otac dr. Benton Quest posjeduje uređaj koji bi mogao riješiti svjetske energetske probleme, Zin šalje zlu mačju vojsku da ga ukradu i zarobe Bentona i njegova tjelohranitelja Racea Bannona. Tada Johnny i njegovi novi krzneni prijatelji skaču u akciju! Pripremite se za intrigu, uzbuđenja i napetost za cijelu obitelj.

Fotografije

Tom i Jerry: Špijuni

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.