SADRžAJ

Obiteljska/romantična drama o nastavniku glazbe, vrsnom trubaču, koji u školi budi znatiželju kod zapuštenih učenika. Clay Allen (E. Cibrian) bio je slavni trubač, no zbog glazbe, zbog kasnih svirki po barovima, rastao se od žene i zapustio sina. Stoga je odlučio promijeniti posao i postao je nastavnik glazbe u srednjoj školi. Tamo je zatekao potpunu indiferentnost za taj predmet, i među kolegama, i među učenicima. Kako je rekao jedan od učenika: oni vole glazbu, ali ne onu kojoj ih on uči, a on je počeo s trojicom velikana, tri B: Beethoven, Bach, Brahms, tim redom.
Iako je odlučio ne svirati, od trube se nikad ne odvaja, pa zato odmah primijeti kad nestane. Onaj tko ju je uzeo bio je T. J. (C. Sheffield), jedini učenik iz razreda koji je dobivao dobru ocjenu iz glazbenih testova i koji je, kako će Allen otkriti, već vrstan trubač, samo je presiromašan da kupi trubu. Allen se posvećuje T. J.-ju mnogo više nego što se ikada posvećivao svom sinu i, svjestan toga, pokušava sa sinom nadoknaditi sve ono godinama propuštano. Ravnateljica škole April Sutton (J. Davis), koja glumi strogoću, ali u stvari simpatizira Allenov razbarušeni način rada s djecom, u strahu je da će škola biti zatvorena, jer ju je odbor već stavio na listu. Jedini način da to izbjegne jest da škola postigne neki veći uspjeh...

Fotografije

Očeve noteOčeve note

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.