Ocjena: 4.3/10
Ocjena korisnika: 7.9/10
(18 glasova)

SADRžAJ

Deset godina nakon događaja iz filma ČUDOVIŠTA „zaražena područja“ proširila su se cijelim svijetom. Na Bliskom istoku počeo je novi ustanak. Istodobno, u tom dijelu svijeta zabilježen je porast broja divovskih čudovišta iz svemira.
Smješten desetljeće nakon događaja iz SF hita Garetha Edwardsa ČUDOVIŠTA, u ovom nastavku prepunom akcije njegova izvanzemaljska čudovišta rasprostranila su se do Bliskog istoka. U pokušaju da smanji njihov broj američka vojska postavila je svoje snage u neimenovanu bliskoistočnu zemlju, gdje redovito projektilima gađa pustinju – što rezultira brojnim truplima divovskih čudovišta, ali i velikim brojem žrtava među običnim ljudima. Zbog toga vojska vodi rat na dvije fronte boreći se s pobunjenicima naoružanim RPGS-ovima i improviziranim eksplozivima, ali i s čudovištima koja tutnjaju kroz pustinju.

Fotografije

Čudovišta: Mračni kontinentČudovišta: Mračni kontinentČudovišta: Mračni kontinentČudovišta: Mračni kontinentČudovišta: Mračni kontinentČudovišta: Mračni kontinentČudovišta: Mračni kontinentČudovišta: Mračni kontinentČudovišta: Mračni kontinentČudovišta: Mračni kontinentČudovišta: Mračni kontinentČudovišta: Mračni kontinentČudovišta: Mračni kontinent

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.