Ocjena: 6.7/10
Ocjena korisnika: 9.1/10
(41 glas)

SADRžAJ

Da život može biti divan i poslije smrti, pokazuje nam fantastična romantična komedija "Samo nebo zna" s Reese Witherspoon i Markom Ruffalom u glavnim ulogama.
Elizabeth Masterson (Reese Witherspoon) je liječnica koja radi toliko naporno da najčešće nema vremena ni za što i ni za koga, ali to njezinu sestru neće spriječiti da joj ugovori spoj na slijepo. Na putu kući Elizabeth doživi prometnu nesreću nakon koje pada u tromjesečnu komu. Za to vrijeme, u njezin se stan useli udovac David (Mark Ruffalo), koji od smrti svoje supruge prekomjerno pije. To mu jednom prilikom prigovori Elizabethin duh, kojega, izgleda samo David može vidjeti i čuti, što on pripiše svojem pijanstvu. No uskoro mu postaje jasno kako je duh stvaran te se njih dvoje počinju jedno u drugo zaljubljivati.

Fotografije

Samo nebo znaSamo nebo znaSamo nebo znaSamo nebo znaSamo nebo znaSamo nebo znaSamo nebo znaSamo nebo znaSamo nebo znaSamo nebo znaSamo nebo znaSamo nebo znaSamo nebo znaSamo nebo znaSamo nebo znaSamo nebo znaSamo nebo znaSamo nebo znaSamo nebo znaSamo nebo zna

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.