Ocjena: 6.5/10
Ocjena korisnika: 8.7/10
(34 glasa)

SADRžAJ

Vrijeme je da zaplovite s Barbie, princezom s otoka, u ovome dugometražnome originalnome mjuziklu koji, uz devet fantastičnih novih pjesama, u vaše domove donosi toplinu ljubavi i prijateljstva.
Nakon što je još kao mala djevojčica doživjela brodolom, Rosella odrasta učeći govoriti i pjevati uz obitelj životinja: crvenu pandu Sagi, pijetla Azula, i bebu slona Tiku. No, kada princ Antonio otkrije njihov tropski raj, znatiželja o vlastitoj prošlosti potakne Rosellu da otputuje s princem do njegova dvorca. Dok ona i njezini životinjski prijatelji istražuju civilizaciju, otkrivaju zlu urotu za preuzimanje kraljevstva! "Barbie: Princeza s otoka" dirljiv je i topao obiteljski animirani film uz koji će naše najmlađe gledateljice provesti iznimno zabavnih sat i pol, ali i naučiti ponešto o najvažnijim stvarima u životu. Kako bi praćenje filma proteklo bez ikakvih problema ili zastajkivanja, film je sinkroniziran na hrvatski jezik glasovima vodećih hrvatskih glumaca mlađe generacije.

Fotografije

Barbie: Princeza s otokaBarbie: Princeza s otokaBarbie: Princeza s otokaBarbie: Princeza s otokaBarbie: Princeza s otokaBarbie: Princeza s otoka

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.