SADRžAJ

Arthur je bio uvjeren da njegova veza s Lolom nikada neće postati stereotipna veza puna klišeja. Ali Lola, 30-godišnjakinja odgojena da vjeruje u ideal princa na bijelom konju, želi da joj Arthur iskaže svoju ljubav brakom. Ona mu zamaže oči zamišlju o idealnom braku i zaljubljeni joj Arthur to dopusti, ali pod njegovim uvjetima. Lola ima djevojačke snove, a Arthur nekonformistički ukus, obitelj želi veliku svadbu... Kad ih stvarnost uhvati u koštac, shvate da je organizacija najljepšeg dana njihovih života zamršenija nego što su mislili. Nadajmo se da im neće biti kao svima ostalima... Nego još gore!

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kao mačke i psi (2017)

    image
    Dvoje mladih i njihovi ljubimci moraju dijeliti jezersku kuću. Njegova mačka, njezin pas i naizgled ništa zajedničko recept su za katastrofu.
  • Potraga za savršenim dečkom (2019)

    image
    Abby Morel pametna je i sposobna mlada zamjenica glavne urednice i živi u velikom gradu. Želeći napredovati u karijeri, ona sklapa neobičnu pogodbu sa svojom...
  • Zaljubljene ptičice (2011)

    image
    Doug (Rhys Darby) misli da ima savršen život i ostane zapanjen kad ga njegova dugogodišnja djevojka Susan (Faye Smythe) ostavi. Pronađe ozlijeđenu patku i...
  • Rat pitama od bundeve (2016)

    image
    Unatoč dugogodišnjem rivalstvu između njihovih obitelji u vezi s nadmetanjem u pripremi pite od bundeve, Casey i Sam zaljubljuju se jedno u drugo.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.