SADRžAJ

Ulični zabavljač čiju bi se sreću u ljubavi moglo opisati nikakvom, morat će na nagovor svojih najboljih prijatelja promijeniti svoj imidž u ovoj romantičnoj komediji o ljubavi u gradu redatelja Jeffa Oppenheima. Unatoč svojoj blagoj prirodi i izvrsnu smislu za humor, ulični zabavljač Josh (Anthony Michael Hall) jednostavno ne može naći djevojku. Stvari se naoko popravljaju kada njegovi prijatelji Tim (Lord Jamar) i Sean (Ivan Martin) odluče podijeliti svoje zavodničke tajne s Joshom, popraviti njegov imidž i staviti oglas u novine. Josh uskoro ipak počinje shvaćati da je možda našao ljubav svoga života u samohranoj majci Doreen (Marlo Marron).

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • K vragu i ljubav (2003)

    image
    Godina je 1962. Barbara Novak (R. Zellweger) dolazi u New York kako bi promovirala svoju novu knjigu "Down with Love", svojevrsni vodič za žene koji u nekoliko...
  • Ludi provod u Rimu (2010)

    image
    Ambiciozna mlada Njujorčanka (KRISTEN BELL), razočarana u ljubav, odlazi na iznenadan put u Rim gdje odlučno vadi čarobne novčiće iz ljubavne fontane te privlači...
  • Božićno vjenčanje (2012)

    image
    Uspješna žena vraća se u gradić u kojem je odrasla na prijateljičino vjenčanje na Badnjak, ali je šokirana kad se događaji počnu ponavljati.
  • Ljubav na Islandu (2020)

    image
    Chloe s prijateljima odlazi na Island, no ondje neočekivano susreće svojeg bivšeg. Ipak, odnos između njih s vremenom postaje sve topliji.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.