SADRžAJ

U svijetu nastanjenom samo mehaničkim bićima mladi genijalni izumitelj, robot Rodney, sanja o dvjema stvarima – kako učiniti svijet boljim i o susretu sa svojim idolom, vrhunskim izumiteljem Bigweldom.
U ovome filmu upoznat ćemo Rodneyja Copperbottoma, mladoga genija i izumitelja koji sanja o tome da pomaže robotima, Cappy, prekrasnu i živahnu, pred čijim čarima Rodney pada kao pokošen, izopačena korporativna tiranina Ratcheta koji se sukobljava s Rodneyjem, Bigwelda, sjajna izumitelja koji je sišao s pravoga puta i skupinu neprilagođenih robota poznatih kao Zahrđavci koje vode Fender i Piper Pinwheeler. Glava, ruke i noge Fenderu redovito otpadaju u nejnezgodnijim trenucima. Dok Rodney zadovoljava Fenderovu potrebu za stalnim popravcima, njih se dvojica sprijateljuju. Piper je Fenderova mlađa sestra koja će ih sve iznenaditi svojom odlučnošću i snagom. Rezultat je uvijek suvremena, komična priča koja pomiče granice animacije predstavljajući nam likove koji imaju dušu, kao i toplu ljudsku priču koja dokazuje da i roboti mogu zasjati bez obzira na to od čega su izrađeni.

Fotografije

RobotiRobotiRobotiRobotiRobotiRobotiRobotiRobotiRobotiRobotiRoboti

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.