SADRžAJ

Jedna nit priče prati Miss Kanade 1984. godine koja pobjeđuje u izboru za najveću djevicu. Njezina nagrada je brak s mliječnim tajkunom. No, nakon ponižavajućeg prvog seksualnog iskustva s njim, slučajno izlane svekrvi da razmišlja o tome da ostavi muža. Zato plaća gotovo životom. Nakon još poniženja, šalju je u Pariz u kovčegu. Ondje doživljava neobičan seksualni susret s pjevačicom latino glazbe, u blizini Eiffelovog tornja. Tamo zatiču opatice, koje kao turisti posjećuju Pariz, što u paru izaziva ljubavni grč. Nakon toga biva primljena u neku vrstu umjetničke komune, gdje postoje vrlo čudni rituali...
Druga nit priče govori o ženi koja se zove Ana Planeta. Ona upravlja brodom punim slatkiša, s velikom papirnatom glavom Karla Marxa na pramcu, koji plovi kanalima Amsterdama. Usput dočekuje stopera mornara Potemkina, ali ga upozorava da će ga ubiti ako se zaljubi u nju. On ignorira upozorenja dok se veza razvija, ali ga na kraju, tijekom vođenja ljubavi, ubode šiljkom šećera i ubije.

Fotografije

Slatki filmSlatki filmSlatki film

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.