SADRžAJ

Lola, živopisna transvestitska zvijezda kabareta s darom za stil i dizajn, spasi čovjeka koji, nakon što naslijedi očevu tvornicu obuće, mora povećati raznolikost svojih proizvoda ako želi održati posao.
Neuspješna tvornica obuće koja se bori za opstanak nakon osnivačeve smrti pronalazi nadahnuće potrebno za ostanak u poslu od najnevjerojatnijeg izvora u toploj priči o pomodnoj obući i vremenima koja se mijenjaju pod redateljskom palicom iskusnog britanskog redatelja Juliana Jarrolda. Charlie Price (Joel Edgerton) ne može sam održati tvornicu na životu, a dok izvori prihoda njegova cijeloga gradića vise o niti, on mora smisliti nešto uistinu revolucionarno. Lola (Chiwetel Ejiofor) drski je ženski imitator s darom za stil i genijalnim umom za dizajn. Iako na papiru njihov domišljat plan za spas tvornice možda zvuči previše skandalozno da bi bio istinit, čudnije su se stvari dogodile u poslovnom svijetu, a ako ih to ne slomi, moglo bi ih pretvoriti u najbogatije proizvođače obuće u cijeloj Engleskoj.

Fotografije

Opake čizmeOpake čizmeOpake čizmeOpake čizmeOpake čizmeOpake čizmeOpake čizme

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.