Ocjena: 6.5/10
Ocjena korisnika: 10/10
(2 glasa)

SADRžAJ

Mlada konobarica Elena i mladi mehaničar Antonio naizgled nisu jedno za drugo. Potpune su suprotnosti. Međutim, obuzme ih obostrana privlačnost koju su se jako trudili izbjeći, ali kojoj su oboje podlegli.
Elena i Antonio nisu stvoreni jedno za drugo: previše su različiti kad je riječ o karakteru, životnim izborima, svjetonazorima i načinu na koji se odnose prema drugima. Potpune su suprotnosti. Ipak, svladala ih je međusobna privlačnost koje su se trebali čuvati. Ne samo zato što su nespojivi nego i zato što je Elena zaručena za Giorgija, a Antonio za Silviju, Eleninu najbolju prijateljicu. Povrh toga, najbolji prijatelj mlade Elene, Fabio, mrzi Antonija jer je neprikriveni homofob. Isprva se između Elene i Antonija razvije fizička privlačnost koja predstavlja prvu pravu turbulenciju u Eleninu životu. Svi će se morati suočiti s neočekivanim u iznenadnoj oluji strasti koja mijenja sva pravila igre u njihovim odnosima. Međutim, to neće biti jedini metež u Eleninu životu.

Fotografije

Vežite pojaseveVežite pojaseveVežite pojaseveVežite pojaseveVežite pojaseveVežite pojaseveVežite pojaseveVežite pojaseveVežite pojaseveVežite pojaseve

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.