SADRžAJ

Cally (C. Duvall) je 17-godišnjakinja koju je odgojio samohrani otac (T. Arana), nekadašnji hipi i radikalni aktivist, dok je majka, prema njegovim riječima, zbog aktivizma morala pobjeći. Kad Cally upozna tajanstvenu Sabine (D. Hannah), postaje opsjednuta njome i počinje vjerovati da je to njezina majka. Zapostavlja svoj odnos s ocem i prijateljima i sve vrijeme provodi sa Sabine u nadi da će otkriti istinu i s njom otputovati...

"Wildflowers" je uspjela drama o odrastanju u kojem djevojka u potrazi za svojom majkom upoznaje sebe, ali i sređuje svoje odnose s oba roditelja. Redateljici Melissi Painter ovo je bio debitantski igrani film, nakon kratkog filma Jump. Uslijedio je TV film "Admissions", a prošle godine snimila je "Steal Me", dramu o mladom kleptomanu, nagrađenu na Method Festu. Glavnu ulogu djevojke u potrazi za vlastitim identitetom uvjerljivo je odigrala C. Duvall koja ima zapažene uloge i na filmu (21 Gram, Girl, Interrupted, Faculty, Identity) i na TV (Cirkus, CSI: Las Vegas, Hitna služba). Dobru interpretaciju pružila je i D. Hannah (ujedno i izvršna producentica) za koju je prijelomna uloga bila u "Bladerunneru" gdje je glumila lijepu replikanticu. Uslijedile su uloge u "Splach", "Klanu spiljskog medvjeda", "Čeličnim magnolijama", "Two Much", a u posljednje vrijeme ističu se "Kill Bill vol 1. & 2.", "Northfork" i "Casa de los babys". U manjoj ulozi pojavljuje se E. Roberts (Runaway Train, Star 80, U posljednjoj fazi, Najbolji od najboljih, The Ambulance)
"Wildflowers" je nagrađen na South by Southwest festivalu posvećenom nezavisnom filmu.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.