poster

Sve što ste oduvijek željeli znati o seksu

Everything You Always Wanted to Know About Sex * But Were Afraid to Ask (1972)

komedija | SAD
Redatelj: Woody Allen


Ocjena: 6.7/10
Ocjena korisnika: 7.2/10
(12 glasova)

SADRžAJ

Sedam skečeva koji parodiraju priručnik za seks, u kojima Woody Allen niže „svaku smiješnu ideju koju je ikada imao o seksu, uključujući i nekoliko koje su dovele do moje rastave“. Film se labavo temelji na knjizi dr. Davida Rubena.
Ranih 1970-ih dr. David Reuben je napisao vrlo ozbiljan seksualni priručnik koji je postao bestseler. Suočen s tim epom nastavne erotike, Woody Allen odlučio je adaptirati ovu knjigu na filmsko platno podijelivši je u više pojedinačnih „tematskih epizoda“ kao što su „Djeluju li afrodizijaci?“ (ova epizoda ima elegantan, šekspirijanski ton), „Što je sodomija?“, „Zašto neke žene imaju problema kod postizanja orgazma“, „Jesu li transvestiti homoseksualci?“ te veliki finale: „Što se događa tijekom ejakulacije?“, u kojoj je Tony Randall operater banke sperme unutar tijela koji šalje Woodyja kao Spermija broj 2 – odlična pozicija – ali se na pragu pobjede spermij Woody nađe pred 120 m dugom dijafragmom!

Fotografije

Sve što ste oduvijek željeli znati o seksuSve što ste oduvijek željeli znati o seksuSve što ste oduvijek željeli znati o seksuSve što ste oduvijek željeli znati o seksuSve što ste oduvijek željeli znati o seksuSve što ste oduvijek željeli znati o seksuSve što ste oduvijek željeli znati o seksuSve što ste oduvijek željeli znati o seksuSve što ste oduvijek željeli znati o seksuSve što ste oduvijek željeli znati o seksuSve što ste oduvijek željeli znati o seksuSve što ste oduvijek željeli znati o seksuSve što ste oduvijek željeli znati o seksuSve što ste oduvijek željeli znati o seksuSve što ste oduvijek željeli znati o seksuSve što ste oduvijek željeli znati o seksu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.