SADRŽAJ

Stigavši na kraj puta od 17 tisuća milja, Liz nije ni slutila kako je teži dio tek pred njom. Linda Lavin je zvijezda odlične obiteljske drame "Tražeći dom".
Sam Gavin (Lane Smith) odluči cijelu svoju obitelj preseliti iz američkog Houstona u daleku Australiju, kako bi na napuštenoj ovčjoj farmi bolje zaštitio svoje jedanaestero djece od negativnih utjecaja američkog društva. Njegova supruga Liz (Linda Lavin) povede djecu u njihov novi dom, ali po dolasku u Australiju shvaća kako Sam nije došao zbog navodnih poslovnih obaveza. Svakog dana postaje joj sve jasnije kako ju je Sam ostavio na cjedilu pa Liz mora na sebe preuzeti izgradnju novog života za sebe i svoju djecu.Odlična televizijska drama iz druge polovice osamdesetih godina prošlog stoljeća, "Tražeći dom" redatelja Russa Mayberryja školski je primjer toplog, dirljivoga obiteljskog filma, napravljenog po svim pravilima žanra, ali bez zapadanja u nelogične klišeje i korištenje jeftinih prečica ka ostvarivanju ideja. Nepregledne pustopoljine australske divljine pružaju vizualno iznimno dojmljiv okvir priči o novom životu, ali prava zvijezda filma neporecivo je Linda Lavin, u ulozi žene koja se odbija predati i u najtežem trenutku svog života.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Azra (1988)

  danas
  image
  Film je proizveden 1988. godine u proizvodnji Foruma iz Sarajeva. Priča se odvija neposredno poslije II svjetskog rata na fonu brzih istorijskih promjena i...
 • Doći će taj dan (2016)

  danas
  image
  Godina je 1967. U radničkom kvartu Kopenhagena dva neodvojiva brata Elmer i Erik oduzeta su bolesnoj majci i stavljeni u dom za dječake, dom zaboravljen od svih....
 • Alžir (1938)

  danas
  image
  Prelepa Gebi upoynaje romantičnog kradljivca nakita u misterioznom Kazbahu.
 • Čaroban Božić (2018)

  danas
  image
  Skriveno iznenađenje u majčinom starom stolu odvodi Emmu i njezinu obitelj na čarobno božićno putovanje.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.