SADRžAJ

Dokumentarna četvoroepizodna TV-serija „Kako sam postao ja" govori o uspješnim mladim ljudima u Srbiji danas. Riječ je o mladićima i djevojkama koji su stasavali u vrijeme krize, ratova, općeg osiromašenja Srbije. Uprkos svemu tome ili baš zbog svega što ih u svakodnevnom životu okružuje ili im nedostaje, junaci serije samostalno i bez institucionalne pomoći uspjeli su u svojim profesionalnim nastojanjima.
Četiri priče o pripadnicima generacije od koje samo 6% radi, prikazuju stvarne ljude, stvarne probleme i njihovo stvarno rješavanje, a ipak, atmosfera je vedra i inspirira gledatelje da se i sami pokrenu i pojačaju osobnu inicijativu.
Serija je namijenjena zbunjenim mladim i ne više tako mladim ljudima, onima koji privatno ili profesionalno brinu o novim naraštajima, ali i svima onima koji su se bar jednom u životu našli u situaciji da biraju između odustajanja ili ustrajanja u stvarima za koje ne dobivaju podršku, u stvarima koje ne izgledaju jasno isplative na prvi pogled.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.