poster

Grabljivci

Grabbers (2012)

horor, triler, SF, komedija, akcija, misterija | Irska, Ujedinjeno Kraljevstvo
Redatelj: Jon Wright
CineStar Fantasy | 08. 05. 2024. | 02:00

Ocjena: 6.3/10
Ocjena korisnika: 6.3/10
(8 glasova)

SADRžAJ

Nešto nepoznato počelo je ubijati ljude u Aranskom otočju u Sjevernoj Irskoj. Prvo ribari počinju nestajati, zatim se počinju pojavljivati lešine kitova. Policajci u ovom gradu su alkoholičar O'Shea i kolegica Lisa Nolan, koja se uvijek drži propisa. Njihov posao je da zaštite grad od divovskih vanzemaljskih krvopija i jedino oružje je cuga. Ako žele zaštiti grad, morat će se svi jako napiti.
Policajka Lisa Nolan dolazi na otok Aran u Irskoj kako bi preuzela posao dok joj je kolega na dvotjednom odmoru. Istodobno na tihi otok dolaze i stvorovi željni krvi kako bi se razmnožili. Kako su se na obali počeli pojavljivati mrtvi kitovi a ljudi nestajati, redarstvenici i nekoliko mještana polako otkrivaju opasnost kao i jedinu sigurnu obranu – visoku koncentraciju alkohola u krvi, koju ti stvorovi ne mogu podnijeti. Dolazi oluja a gladna mladunčad dolazi k mještanima. Hoće li se mještani uz pomoć policije uspjeti obraniti od invazije tih stvorova?

Fotografije

GrabljivciGrabljivciGrabljivciGrabljivciGrabljivciGrabljivciGrabljivci

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.