SADRžAJ

Unakažena preživjela žrtva koncentracijskog logora, Nelly, neprepoznatljiva nakon plastične operacije lica, u razorenom poslijeratnom Berlinu traži svog supruga kako bi otkrila je li je muškarac kojeg voli izdao nacistima.
Fascinantni misterij o identitetu, iluziji i prijevari koji se odvija u pozadini meteža koji je vladao u Njemačkoj nakon Drugog svjetskog rata u zapanjujućem filmu priznatog redatelja Christiana Petzolda. Nelly, njemačko-židovska pjevačica u noćnom klubu, preživjela je koncentracijski logor, ali s unakaženim licem, što je posljedica rane od metka. Nakon što se podvrgnula rekonstrukcijskoj operaciji, Nelly se pojavi s novim licem, sličnim, ali dovoljno drukčijim da je njezin bivši muž, Johnny, ne prepozna. Umjesto da otkrije svoj identitet, Nelly se upusti u opasnu igru dvoličnosti i pretvaranja dok pokušava otkriti je li je muškarac kojeg voli izdao nacistima.

Fotografije

FeniksFeniksFeniksFeniksFeniksFeniksFeniksFeniksFeniks

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.