SADRžAJ

Vizualno zadivljujući i puten film Claire Denis, PETAK NAVEČER, istražuje slučajan susret između dvoje stranaca, Laure i Jeana, koji se sretnu usred velikog štrajka javnih prijevoznika, a na kraju se njihovi životi zauvijek promijene.
Nakon što je spakirala svoje stvari kako bi se preselila svom ljubavniku, Laure je nemirnija nego što se čini. U potrebi da izađe i promijeni ambijent, uskoči u auto i uputi se na večeru s prijateljima. Međutim, nađe se u užasnoj prometnoj gužvi. Laure je potpuno zaboravila masovni štrajk prijevoznika koji je grad bacio u kaos. No Laure se dobro osjeća u svom automobilu, jedinom mjestu koje trenutačno ima isključivo za sebe. Dok upija prizore i zvukove oko sebe – buku sirena i prepirke, treperenje svjetala i bliskost među ljudima – Laure opazi smirenog i samouvjerenog neznanca, Jeana, kako prilazi njezinu autu. Ubrzo potom otvori vrata automobila muškarcu koji će – te noći – promijeniti njezin život.

Fotografije

Petak navečerPetak navečerPetak navečerPetak navečerPetak navečerPetak navečerPetak navečerPetak navečer

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.