Ocjena: 5.2/10
Ocjena korisnika: 5/10
(3 glasa)

SADRžAJ

2013. godine 16-godišnju Hannu Anderson u predgrađu San Diega oteo je obiteljski prijatelj, a njezina majka i brat ubijeni su. Kad je spašena, postavilo se pitanje je li Hannah imala svoju ulogu u ubojstvima i vlastitoj otmici.
U popodnevnim satima 3. kolovoza 2013. godine 16-godišnja Hannah Anderson oteta je nakon završetka navijačkog pokusa u predgrađu San Diega. Kada su kasnije tog dana pronašli tijela njezine majke i brata u spaljenoj kući obiteljskog prijatelja Jamesa DiMaggija, podignuta je uzbuna i započela je sumanuta potraga za Hannom kroz više država. Nestabilni DiMaggio držao ju je zatočenu tjedan dana dok su putovali državom. Tjedan dana poslije nađeni su u Idahu, a DiMaggio je ubijen u pucnjavi s agentima FBI-a ostavljajući Hannu kao jedinu preživjelu. Kada se prašina slegnula, počela su se pojavljivati pitanja o prirodi odnosa između Hanne i njezina otmičara... I o tome što se stvarno dogodilo?

Fotografije

Otmica Hanne AndersonOtmica Hanne AndersonOtmica Hanne AndersonOtmica Hanne AndersonOtmica Hanne AndersonOtmica Hanne AndersonOtmica Hanne AndersonOtmica Hanne Anderson

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.