SADRžAJ

Hannesa, desetogodišnjeg dječaka odgaja samohrana majka. On mašta o tome da postane član najotkačenijeg ganga na svijetu - ganga Krokodili. Kako bi ga primili u grupu mora izvršiti zadatak. Ipak, tijekom njegova izvršenja nešto krene krivo i Hennes se nađe u ozbiljnoj opasnosti. U posljednjem trenutku ga spašava Kai na invalidskim kolicima. Kai također očajnički želi postati jedan od Krokodila, ali dečki ga ismijavaju. Smatraju ga bogaljem koji se neće snaći u teškoj situaciji već samim tim što ne može brzo pobjeći.
Jedne noći Kai je svjedok provale, što odmah skreće pozornost ganga. Dječak se slaže pomoći Krokodilima u otkrivanju počinitelja i dobivanju nagrade, pod uvjetom da bude primljen u bandu. Uz njegovu pomoć i uz iskorištavanje tipičnih karakteristika Krokodila - poduzetnosti, hrabrosti i domišljatosti - banda pristupa obradi slučaja i uhićenja opasnih provalnika…

Fotografije

Krokodili iz predgrađa

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.