SADRžAJ

Jedan od utemeljitelja kenpo-karatea, Jeff Speakman, ponovno briljira! Ovaj put u ulozi bivšeg sovjetskog specijalca koji je započeo nov život u Americi i ne želi više nasilje u svom životu. No veze s prošlošću ne mogu se samo tako raskinuti...

Gregori (Jeff Speakman) je pripadnik specijalnih postrojbi u vojsci Sovjetskog Saveza. Kada njegov brat smrtno nastrada u akciji, krivnjom nemilosrdnog zapovjednika, Gregori napušta vojsku i domovinu. Jedanaest godina kasnije, on je u sretnom braku s lijepom Catherine (Angie Everhart), ima kćer i živi povučeno i nenametljivo. No prošlost ga ipak sustiže - i to u obliku zlog bivšeg zapovjednika, Alexija. Gregori iznenada dolazi u bezizlaznu situaciju: Alexi (Stanley Kamel) mu daje zadatak da smakne jednog od bivših članova njihove postrojbe, a to je tek početak zločinačkih zahtjeva. Gregori mora jednom zauvijek raskinuti vezu sa Sovjetskim Savezom, ali i sačuvati živote svojih voljenih... Legendarni Ed Parker, čovjek koji je uveo velikog Brucea Leea u svijet filma, također je podučavao karateu i Jeffa Speakmana ("Smithov bijeg", "Totalno uništenje"). Mnogi ljubitelji akcijskih filmova, koji imaju naglasak na borilačkim vještinama, poznaju ime ovog hiperaktivnog glumca, producenta i redatelja, kao jednu od nepravedno zapostavljenih veličina. S druge strane, zanosna Angie Everhart ("Beskućnik") savršena je partnerica bilo kojem akcijskom junaku, pa tako i bivšem specijalcu Gregoriju!

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.