SADRžAJ

Film počinje u vrelom, kako se čini praznom Rimu, jednog avgustovskog jutra, tokom praznika Feragosta. Mladog, stidljivog studenta prava, Roberta, za uslugu da u njegovo ime telefonira moli Bruno, čovek od nekih četrdesetak godina, iz svog auta na ulici ispod Rebertovog prozora. Mladić mu odgovara da se popne i sam obavi poziv. Pošto ne nalazi svoje prijatelje i začuđen ukoliko su se naljutili na njega i otišli, iako je zakasnio čitavih sat vremena, Bruno poziva studenta na piće, da mu se oduži što mu je priskočio u pomoć. Umoran od učenja, Roberto pristaje. Poziv na piće se pretvara u dvodnevno krstarenje autom duž obala Lacija i Toskane. Roberto nije voljan da napusti svog novog poznanika, uprkos činjenici da nemaju skoro nijednu dodirnu tačku. Bruno je glasan, grub, naprasit, stalno upada u neke nepotrebne rizike, hvalisavac je. Vozi neoprezno, brzo i agresivno, stalno obilazi druge automobile na nestrpljiv i nasilan način. Ali, takođe je šarmantan i dopadljiv. Roberto je, pak, sve suprotno tome, pa ga zato i privlači Brunova neustrašivost. Tokom ta dva dana, njih dvojica upadaju u razne avanture, ali i saznaju detalje jedan o drugom. Brunov život nije toliko bezbrižan, koliko se čini, ima propali brak iza sebe i malo dete. Roberto iznenada shvata da njegovo detinjstvo nije bilo zlatno, kako mu se činilo.
Film kulminira još jednim Brunovim agresivnim preticanjem, koje izmiče kontroli i rezultira saobraćajnom nezgodom. Njegov mladi saputnik, zajedno sa automobilom, sleće sa puta niz liticu i gine. Kada stigne saobraćajna policija, krvavog i šokiranog Bruna pitaju kako se Roberto prezivao, i on shvata da ne zna.

Fotografije

PreticanjePreticanjePreticanjePreticanjePreticanjePreticanjePreticanjePreticanje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.