SADRžAJ

Sa svojim jedinstvenim spojem iskrenosti i bezrezervnog smisla za humor, komičarka i glumica Amy Schumer nastupa u svom prvom HBO-ovu stand-up specijalu snimljenom uživo pred publikom u povijesnom kazalištu Apollo u New Yorku. Kao jedno od najduhovitijih i najsvježijih lica na televiziji i filmu, Amy Schumer danas dominira svijetom komedije svojim jedinstvenim spojem iskrenosti i bezrezervnog smisla za humor. Ovog listopada Schumer razotkriva svoj provokativni, urnebesno zločest um u svom prvom HBO-ovu stand-up specijalu: „Amy Schumer: Uživo iz kazališta Apollo“. Jednosatni specijal u kojem Schumer govori o svome životu režirao je Chris Rock, a snimljen je uživo pred rasprodanim legendarnim kazalištem Apollo u New Yorku u svibnju.

Glumci
Scenarist:
TRAJANJE: 61 min

Fotografije

Amy Schumer: Uživo iz kazališta ApolloAmy Schumer: Uživo iz kazališta ApolloAmy Schumer: Uživo iz kazališta ApolloAmy Schumer: Uživo iz kazališta ApolloAmy Schumer: Uživo iz kazališta ApolloAmy Schumer: Uživo iz kazališta ApolloAmy Schumer: Uživo iz kazališta ApolloAmy Schumer: Uživo iz kazališta ApolloAmy Schumer: Uživo iz kazališta ApolloAmy Schumer: Uživo iz kazališta Apollo

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.