SADRžAJ

Varg Veum više ne radi kao privatni detektiv. Dobio je stalni posao kao nastavnik i smirio je svoj život, uživajući u kućnoj sreći sa svojom novom djevojkom Karin. Ali idila ne traje dugo. Veum ubrzo ima brutalan sastanak sa prošlošću, kada je njegov ogorčeni neprijatelj Nož pušten iz zatvora, odlučan da se osveti svima koji su učestvovali u njegovoj osudi za ubistvo tinejdžerke. Ubrzo Veum postaje veoma upetljan u slučaj gdje ga očekuje teška bitka sa njegovom savješću: da li je on stvarno nevin u djevojčinoj smrti? Jedini odgovor ima Nož, ali njegove misli su usmjerene samo na jednu stvar – osvetu?

Fotografije

Varg Veum 7: Zapis na ziduVarg Veum 7: Zapis na ziduVarg Veum 7: Zapis na ziduVarg Veum 7: Zapis na ziduVarg Veum 7: Zapis na ziduVarg Veum 7: Zapis na ziduVarg Veum 7: Zapis na ziduVarg Veum 7: Zapis na ziduVarg Veum 7: Zapis na ziduVarg Veum 7: Zapis na ziduVarg Veum 7: Zapis na ziduVarg Veum 7: Zapis na ziduVarg Veum 7: Zapis na ziduVarg Veum 7: Zapis na zidu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Nemirne vode (2019)

    image
    Istraga povodom eskort djevojke pronađene mrtve u luksuznom hotelu vodi detektive na opasan trag, uznemirujući lokalne vlasti bogatog grada.
  • Zaleđeno jezero (2015)

    image
    Umirovljeni policajac otkriva mrtvo tijelo na zaleđenom jezeru. Kada članovi njegove obitelji postanu glavni osumnjičeni, odlučuje započeti vlastitu istragu.
  • Opasno miran kraj (2015)

    image
    Pierre Hunter (Anton Yelchin), barmen nepokorena optimizma, vraća se u rodni grad nakon smrti roditelja. Kad mu se svidi tajanstvena Stella (Zooey Deschanel),...
  • Detektivka Aurora Teagarden: Krađa krune (2020)

    image
    Vrijedna kruna ukradena je tijekom humanitarnog događanja u knjižnici Lawrenceton, pa Aurora i članovi Kluba pravih ubojstava kreću u istragu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.