SADRžAJ

Par unajmi planericu vjenčanja Jessicu i planera događaja Adama da usklade njihove kontrastne vizije za svadbu i, premda je dvoje planera isprva sukobljeno, između njih propupa ljubav dok rade na umijeću kompromisa.
„Savršeno vjenčanje“ prati planericu vjenčanja Jessicu koja je sanjala o tom poslu od djetinjstva. Nikad nije pokušala naći pravu ljubav, nego se zaokupila vlastitim poslom iz snova. Stvari postanu uzbudljivije kada mora surađivati s naočitim muškarcem Adamom koji također pomaže planirati dotično vjenčanje. Dvoje planera različito je kao noć i dan, ali dok uče nalaziti kompromise, otkriju da se suprotnosti uistinu privlače i mogu se udružiti da proizvedu nevjerojatne rezultate!

Fotografije

Savršeno vjenčanjeSavršeno vjenčanjeSavršeno vjenčanjeSavršeno vjenčanjeSavršeno vjenčanjeSavršeno vjenčanjeSavršeno vjenčanjeSavršeno vjenčanjeSavršeno vjenčanjeSavršeno vjenčanjeSavršeno vjenčanjeSavršeno vjenčanjeSavršeno vjenčanje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.