Ocjena: 7.0/10
Ocjena korisnika: 10/10

SADRžAJ

Freda Kelly bila je stidljiva liverpulska tinejdžerica kad su je pozvali da radi za lokalni bend koji se nadao uspjehu. Iako nije znala koliko će daleko dogurati, Freda je od početka vjerovala u Beatlese, a Beatlesi su imali vjeru u nju. S mnogima su surađivali i prekidali suradnju na putu do međunarodne slave, ali Freda je uvijek bila uz njih jer je bila nepokolebivo odana i posvećena poslu. Kao vjerna tajnica i prijateljica, Freda je prisustvovala stvaranju povijesti. Svjedočila je njihovoj evoluciji, usponima i padovima, uspjesima i izazovima najvećeg benda u povijesti glazbe.
Freda svoju priču priča prvi put u 50 godina. Ovo je jedan od rijetkih dokumentaraca u kojem sudjeluju i sami Beatlesi te koji uključuje njihovu glazbu, a nudi nam intimni pogled na omiljeni bend koji je promijenio glazbenu industriju.
Ovaj glazbeni dokumentarac imao je velik uspjeh u SAD-u i Kanadi, nagrađen je na Cinema Eye Honors 2014., nominiran je na mnogim festivalima dokumentarnog filma širom svijeta, a prikazan je i kod nas 2014. na Starigrad Paklenica Film Festivalu.

Fotografije

Dobra stara Freda

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.