SADRžAJ

Holly je mlada samohrana majka i talentirana kuharica, koja nikako nema sreće s muškarcima, poslovima i životom općenito. Sanja o svom restoranu i smišlja kako da pomogne sinu Maxu da se napokon pomiri s time da ga je njegov otac napustio. Božić stiže i ona kupi srećku, koju spremi u pretinac u autu. Njezina srećka je dobitna, no netko joj je ukrao auto. Nakon što se obrati medijima, dvojica koji su joj ukrali auto, Mike i Joe, dogovore se da je Mike zavede kako bi dobio dio novca. No Mike je dobrica koji joj je zapravo želio vratiti srećku čim je čuo za nju. Plan postaje sve kompliciraniji kad se zaljubi u nju, a sprijatelji se i s Maxom…

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zimski dvorac (2019)

    image
    Jenny je oduševljena kad njezina sestra Meg odluči održati zimsko vjenčanje u ledenom hotelu! A Meg želi spojiti Jenny s kumom Craigom, udovcem i samohranim ocem.
  • Jednog zimskog vikenda (2018)

    image
    Iskre frcaju na sve strane nakon što se žena, koja se oporavlja od nesretne ljubavi, iznenada nađe zametena snijegom u društvu slobodnog stranca.
  • Moja djevojka 2 (1994)

    image
    Nekoliko godina nakon tužnog rastanka s najboljim prijateljem, Thomasom, u mladoj Vadi Sultenfuss (Anna Chlumsky) počinje se buditi znatiželja. Iako živi sa...
  • Zimska princeza (2019)

    image
    Princeza koja u tajnosti radi na skijalištu udružuje snage s vlasnikovim bratom kako bi organizirali proslavu 50. obljetnice skijališta.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.