SADRžAJ

Priča o Davidu i Golijatu smještena u Belfastu tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva 1986., kada se najmanja nogometna nacija, Sjeverna Irska, suprotstavila moćnom Brazilu u utakmici koja je nakratko ujedinila podijeljenu zemlju.
NOGOMET U SRCU priča je o Davidu i Golijatu s radnjom u Belfastu tijekom Svjetskog prvenstva 1986. U vjerski podijeljenoj Sjevernoj Irskoj desetogodišnji Tommy počinje shvaćati smisao svog svijeta kroz strast prema nogometu te kroz očevu ljubav prema grčkoj filozofiji. U međuvremenu, njihova nogometna reprezentacija, skupina varalica i neprilagođenika, za protivnika ima suvremenog Golijata – nogometnu reprezentaciju Brazila, vođenu iznimnim političkim, filozofskim i nogometnim genijem Socratesom de Souzom koji je izjavio: „Pobjeda je sporedna, ono što je važno jest radost.“ Ova vesela komedija govori o tome kako treba slijediti svoje snove, bez obzira na to odakle ste, te o nepovratnom zaljubljivanju u „prekrasnu igru“.

Fotografije

Nogomet u srcuNogomet u srcuNogomet u srcuNogomet u srcuNogomet u srcuNogomet u srcuNogomet u srcuNogomet u srcuNogomet u srcuNogomet u srcu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.