SADRžAJ

Smješten na izmišljenoj Zemlji u kojoj dinosauri nisu izumrli, film prati mladog apatosaura Arla kojeg neočekivana poplava razdvoji od obitelji te se mora vratiti kući uz pomoć divljeg dječaka po imenu Spot .
„Dobri dinosaur“ postavlja pitanje: što da je asteroid koji je zauvijek promijenio život na Zemlji u potpunosti promašio planet, a divovski dinosauri nisu izumrli? U ovom epskom putovanju u svijet dinosaura apatosaur zvan Arlo sklopi neobično prijateljstvo s čovjekom. Dok putuje grubim i tajanstvenim krajolikom, Arlo uči kako se suočiti sa strahovima i otkriva za što je zaista sposoban.

Fotografije

Dobri dinosaurDobri dinosaurDobri dinosaurDobri dinosaurDobri dinosaurDobri dinosaurDobri dinosaurDobri dinosaurDobri dinosaurDobri dinosaurDobri dinosaurDobri dinosaurDobri dinosaurDobri dinosaurDobri dinosaurDobri dinosaurDobri dinosaurDobri dinosaurDobri dinosaurDobri dinosaur

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.