Ocjena: 6.0/10
Ocjena korisnika: 2/10

SADRžAJ

Glazbeno i psihološko putovanje rutom Orient Expressa koja vodi od Venecije do Istanbula. Tijekom putovanja otac i kći polako se upoznaju nakon što su dugo bili razdvojeni.
Liza je mlada Nizozemka koja putuje u Veneciju kako bi se našla s ocem, Talijanom Maurom. Mauro nije vidio Lizu odkada je imala tri godine, kada su se on i Lizina majka odlučili razići. Mauro je u međuvremenu proputovao svijet kao glazbenik. Kad Liza stigne u Veneciju, pokaže se da je ne čeka samo nekoliko dana u tom gradu. Mauro odvede Lizu na glazbeno putovanje rutom Orient Expressa. Ono ih vodi od Venecije do glavnoga grada Slovenije, Ljubljane, od staroga grada Zagreba do ravnica sjeverne Srbije, od Bugarske do Turske. Putem se događa mnoštvo sitnih pustolovina i velikih susreta. Otac i kći puno su sličniji nego što se isprva činilo. No tada na najistočnijoj točki Europe u Istanbulu priča dobije dramatičan zaokret.

Fotografije

Vidimo se u VenecijiVidimo se u VenecijiVidimo se u VenecijiVidimo se u VenecijiVidimo se u VenecijiVidimo se u VenecijiVidimo se u VenecijiVidimo se u VenecijiVidimo se u VenecijiVidimo se u Veneciji

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.