SADRžAJ

Taylor (A. Michalka) i Courtney (A. Michalka) su kćeri bogatoga vlasnika mljekare Reeda Calluma (J. Coleman) koji im potrošačkim karticama i skupim darovima nastoji nadomjestiti odrastanje bez majke. Kad razmažene djevojke prevrše svaku mjeru, otac odluči promijeniti ploču. Umjesto beskrajnoga shoppinga i besciljnih vožnji u skupom autu nasljednice će ljeto provesti na proizvodnoj vrpci u tatinoj tvrtki. Prvi susret sa svijetom rada završava traumatično. Kad ubrzo u tajanstvenim okolnostima otac nestane, a s njime i novac iz tvorničke blagajne, Taylor shvaća da je došlo vrijeme za odrastanje. Novcem sa svoga računa i prodajom obožavanoga auta uspije "pokrpati" rupu i otkloniti prijeteći stečaj te tako sačuvati obiteljsku tvrtku i radna mjesta o kojima ovise "kolege" radnici i članovi njihovih obitelji. Novostečena društvena odgovornost nagrađena je i otac se vraća, a s njime i sigurnost. Ali, ništa više nije isto...

"Cow Belles", komedija scenarista Matta Dearborna (Even Stevens) i redateljice Francine McDougall (The Date), zorno pokazuje kako Disneyevi studiji polagano, ali pouzdano prate mijene u prevladavajućim socijalnim nazorima prikazujući priču o poučnoj preobrazbi samoživih "zlatnih djevojčica" u društveno odgovorne poduzetnice, u simpatičnoj izvedbi popularnoga pjevačkoga sestrinskoga dueta Aly & AJ, Alyson i Amanda Michalka (Phil of the Future). Niz duhovitih humornih situacija, nevina ljubav, simpatični prizori sa životinjama, pouke - sve zajedno, zabavan mladenački TV film.

Fotografije

Djevojke iz mljekareDjevojke iz mljekareDjevojke iz mljekare

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.