SADRžAJ

Vestern/romantična drama o revolverašu uljezu u zatvorenu zajednicu "običnih ljudi".
Zajednica koja sebe naziva "običnim ljudima", nalik amišima ili menonitima, ima stroga pravila, od toga da je ženina glava njezin muž, do toga da ne smiju uživati u glazbi ili zvati liječnika kad su bolesni. Rebecca Yoder (N. Watts) poslušna je članica stroge zajednice i vjernica. Strpljivo nastavlja raditi sve teške poslove sama, nakon što joj je muž ubijen. Muž joj je nastradao zato što nije htio prodati zemlju bogatom moćniku, koji ima zaštitu šerifa i može nekažnjeno činiti što god hoće.
Jednog dana Rebecca i njezin maleni sin Benjo (T. Curtis) preplašeni su dolaskom neznanca: srušio se u njihovom dvorištu sav krvav i gotovo na samrti. No, Rebecca, protivno svojoj vjeri, šalje po liječnika (D. Carradine) i njeguje ranjenog stranca, iako joj je jasno da nije čovjek kojemu bi smjela vjerovati: njegova jedina oprema su dva pištolja...

Fotografije

UljezUljezUljezUljez

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.