SADRžAJ

John Dark i Mortimer Shade dvojica su okorjelih policajaca koji se svim silama bore protiv organiziranog kriminala, a trenutno se pokušavaju obračunati s opakim kriminalcem zvanim Einstein. Međutim, prilikom jedne akcije Shade se nađe bez svijesti u ledu, a u njega uđe neko neljudsko biće koje je žedno krvi. Ionako brutalni Shade postaje još brutalniji, a Dark to isprva tolerira vjerujući da pomaže u borbi protiv zlikovaca. Međutim, Shade sve rjeđe bira koga će ubiti i čije će se krvi napiti. Istodobno, Dark se zbliži s privlačnom policajkom Albany, koja sumnja da sa Shadeom nešto nije u redu...

"Cold and Dark" film je visokih produkcijskih vrijednosti i impresivnog dizajna. Redatelj Andrew Goth inzistirao je na tome da priči koja povezuje krimić i horor doda intenzivnu art nijansu, tako da se "Cold and Dark" odlikuje visokom stilizacijom u kojoj se vizualni izričaj i glazbena podloga skladno nadopunjuju. U glavnim ulogama su Kevin Howart koji je do sad najistaknutiju ulogu ostvario je u "Posljednjem horor-filmu", a Luke Goss u hit-ostvarenju "Blade II".

TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.