SADRžAJ

Tonny (M. Mikkelsen) je upravo pušten iz zatvora i sada pokušava vratiti samopoštovanje i uključiti se u normalan život. Kolegi iz zatvora duguje novac, na što ga je ovaj upozorio dajući mu ipak dovoljno vremena, jer zna da ovaj prvo mora srediti svoj odnos s ocem, beskrupuloznim šefom tamošnjega podzemlja kojega je Tonny više puta razočarao. Tonny odluči približiti se ocu koji je i dalje hladan, no dopušta mu da radi za njega neke sitne poslove. Od svojega prijatelja Tonny sazna da ima dijete s lokalnom prostitutkom Charlotte (A. Sorensen), a kad se ona pojavi, zatraži da joj Tonny isplati novac za dijete. Uz već postojeće probleme, Tonny ponovno stupi u vezu s narko-bossom Milom (Z. Burić), za kojega isporuči veliku pošiljku heroina, što će dodatno zakomplicirati nesređeni Tonnyjev život...

Fotografije

Diler 2Diler 2Diler 2Diler 2Diler 2Diler 2Diler 2Diler 2Diler 2Diler 2Diler 2

Recenzije


Recenzirao/la Bartol Koncurat
ponedjeljak, 6. veljače 2023. 14:24
Filmom "Pusher 2: With Blood on my Hands" danski redatelj Nicolas Winding Refn nastavlja svoju uzbudljivu trilogiju koja ga je proslavila kao autora. Nastavak je to sage iz kopenhaškog narko miljea, u kojemu glavne uloge imaju više ili manje pozicionirani zločinci. Radnja ovoga filma prati Tonnyja, protuhu i ne baš omiljenoga kolegu među "svojima", koji po povratku iz zatvora doživi niz neugodnih susreta i događaja te se upetlja u preteški posao koji nije u stanju obaviti. U glavnim su... (više)
Lajkaj recenziju
0 komentara

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.