SADRžAJ

Sudsko-kriminalistički triler u kojemu odvjetnica pro bono brani mladog beskućnika osumnjičenog za ubojstvo. Melissa Eco (A. Sheedy) uspješna je odvjetnica. Predana je poslu, dobiva sporove i odlično zarađuje, no posao joj oduzima sve vrijeme, pa zanemaruje osobni život. To joj zamjera njezina sedamnaestogodišnja kći Abby (A. Clark), koja se sve više otuđuje od majke i optužuje ju da brani samo bogate klijente. Da bi joj pokazala da nije tako, Melissa uzima slučaj mladog prijestupnika Grega Millesa (R. Ward), koji je, zajedno s kompanjonom Dennisom (E. Knudsen), osumnjičen za ubojstvo mlade djevojke.
Greg je upadljivo zgodan i šarmantan, iznimno inteligentan i darovit za crtanje. On je i karizmatična osoba i mladi ljudi u njegovom društvu dive mu se i slušaju ga kao vođu. Za razliku od Grega, Dennis je iz bogataške kuće, teški ovisnik, nervozan tip, u zatvoru je i na sebe preuzima krivicu za ubojstvo. Samo jedan detalj navodi Melissu da posumnja u nevinost svog klijenta...

Fotografije

Opasni klijentOpasni klijent

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.