SADRžAJ

Andrew nije bio kod kuće devet godina. Upravo se skinuo s antidepresiva i vraća se u rodni grad na majčin sprovod. Ponovno se povezuje se s nekim prijateljima iz prošlosti i polako počinje gledati na svoj život drugim očima.
Andrew Largeman provlačio se kroz život u komatoznom stanju izazvanom litijem sve dok ga smrt njegove majke ne potakne na odmor od tableta da vidi kako to izgleda. Umjereno uspješan televizijski glumac u Los Angelesu, Large nije bio kod kuće već devet godina. Ali i s 4800 kilometara između njih, ne uspijeva pobjeći od svog dominantnog oca Gideona i utjecaja koji je imao na sina izdaleka. Šokiran što se našao u rodnome gradu nakon toliko izbivanja, Large pronalazi stare znance na svakom uglu. Žive jedinstvenim životima i bave se kopanjem grobova, vitezovi su „fast fooda“ i vode piramidalne sheme. U međuvremenu, kod kuće, Large se svim silama trudi izbjeći neizbježni sukob s ocem koji se sprema već godinama. Igrom slučaja Large upoznaje Sam, djevojku koja je sve što on nije. Eksplozija boja, nade i osobnosti. Sam mu postaje pomoćnica koja se odbija voziti na mjestu suvozača. Njezina toplina i neustrašivost daju Largeu hrabrost da otvori srce radosti i boli beskonačne provalije koju zovemo životom.

Fotografije

Garden StateGarden StateGarden StateGarden StateGarden StateGarden StateGarden State

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.