SADRžAJ

Neiskusni anđeo čuvar Buddy dođe pomoći Eddieju vratiti život na pravi put, ali kako je Eddie jedini koji može vidjeti novog prijatelja i razgovarati s njim, svi ostali misle da se on pretvara u pravog luđaka.
Dok uživa u životu nasljednika tvrtke bezalkoholnih pića, Eddie provodi bezbrižne dane uživajući u izobilju – sve dok ne upozna Buddyja. Odbijajući napustiti Eddieja, neobični anđeo čuvar počne se petljati u njegov rastrošan životni stil. Ubrzo Eddie počne sumnjati u vlastiti razum, a njegovi su prijatelji jednako zabrinuti te mu čak i tvrtka naredi da si uzme neko vrijeme slobodno – jer nitko drugi naizgled ne može vidjeti ni čuti Buddyja, što Eddieja vodi iz jednog apsurdnog incidenta u drugi. Usred sveg tog kaosa, Eddie se zaljubi u medicinsku sestru koja je posve drukčija od svih njegovih bivših ljubavi. Ali kako pronaći onu pravu dok vas brbljavi Buddy ne pušta na miru? Miči se s puta!

Fotografije

BuddyBuddyBuddyBuddyBuddyBuddyBuddyBuddy

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.