SADRžAJ

Mlada Jennifer Corvino (koju igra dobitnica „Oscara Jennifer Connelly, u jednoj od svojih prvih filmskih uloga) poslana je u privatnu švicarsku akademiju za djevojke gdje okrutni ubojica na brutalan način ubija studentice. Jennifer je darovita djevojka koja posjeduje neobičnu sposobnost komuniciranja s kukcima te je dr. McGregor (Donald Pleasence) angažira kako bi mu pomogla pronaći ubojicu. Jennifer se nađe u bizarnoj zavjeri za ubojstvo koja uključuje crve, mutanate i čimpanzu koja vitla britvom! Može li ona otkriti identitet ubojice prije nego što i sama postane žrtva? Daria Nicolodi i Fiore Argento također igraju u ovom neobičnom, jedinstvenom i krvavom filmu talijanskog majstora horora, Darija Argenta.

Fotografije

Natprirodna pojavaNatprirodna pojavaNatprirodna pojavaNatprirodna pojavaNatprirodna pojavaNatprirodna pojavaNatprirodna pojava

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.