SADRžAJ

Uvjerena da monogamija nije realna, novinarka Amy (Amy Schumer) ima fobiju od veza, no mora se suočiti sa svojim strahovima kada se zaljubi u šarmantnog i uspješnog sportskog liječnika Aarona Connersa (Bill Hader).
Judd Apatow („Djeveruše“, „Superbad“) režira KAOS U GLAVI, urnebesnu komediju čiji je scenarij napisala i u kojoj glavnu ulogu žene koja bez ispričavanja živi svoj život glumi Amy Schumer. Amyn vragolasti otac (Colin Quinn) od malih ju je učio nogu da monogamija nije realna. Amy sada piše za časopis i živi u skladu s tim kredom uživajući u, smatra ona, nesputanom životu neopterećenom zagušljivim, dosadno romantičnim vezama, ali zapravo se našla u kolotečini. Kad se počne zaljubljivati u osobu o kojoj piše članak, šarmantnog i uspješnog sportskog liječnika Aarona Connersa (Bill Hader), Amy se zapita jesu li ostali odrasli, uključujući tog tipa kojemu se ona, čini se, zaista sviđa, možda na dobrom tragu.

Fotografije

Kaos u glaviKaos u glaviKaos u glaviKaos u glaviKaos u glaviKaos u glaviKaos u glaviKaos u glaviKaos u glavi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.