SADRžAJ

Tipična tinejdžerska komedija kakve su bile popularne osamdesetih godina o uglavnom lakomislenoj mladeži koja se prvenstveno nastoji zabaviti uz dosta alkohola, ponešto seksa i pokoji joint. Doduše većina junaka za vrijeme ljeta radi da bi stekla nešto novca za školovanje, osamostaljenje ili provod, ali to ne shvaćaju previše ozbiljno. Posebno ne popularni sportaš Tom (C. Penn) koji nastoji izvući što više iz svakog trenutka, tako da se tek povremeno sjeti kako je zaljubljen u Eileen (J. Wright) koja radi kao prodavačica u robnoj kući. Tom radi u kuglani zajedno s prijateljem Billom (E. Stoltz), koji je skupio dovoljno novca da se odseli iz roditeljske kuće. Bill je mnogo ozbiljniji, pogođen raskidom s Anitom (L. Thompson) koja prodaje peciva i kojoj se više sviđa zreliji policajac. Njegov mlađi brat Jim (I. Mitchell-Smith) je svojevrstan buntovnik bez razloga kojem imponira tek vijetnamski veteran Charlie (R. Quaid).

"Divlji život" može biti neobvezna zabava s ponekom originalnijom notom koja donekle daje naslutiti da će Cameron Crowe (Jerry Maguirre, Almost Famous) steći ime kao scenarist i kao redatelj. Radi se o filmu koji je solidno režirao Art Linson koji je režirao tek dva filma, ali bio producent u tridesetak, a uvjerljivost mu daje i uspješna glumačka ekipa.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.