Ocjena: 5.1/10
Ocjena korisnika: 8.8/10
(11 glasova)

SADRžAJ

Stephanie i Ellie, dvije mlade Amerikanke, odluče otići u mali hotel za njihovu zadnju noć u Argentini. Nakon pijane večeri u lokalnom kafiću, u kojemu su upoznale neke lokalne muškarce, propuste autobus koji ih je trebao odvesti na njihovo odredište. Budući da autobus dolazi samo jednom na dan, prvo odluče otići do rijeke kako bi se opustile i uživale u svom slobodnom danu. Putovanje krene po zlu kad se posvađaju i raziđu, a Ellie otmu. Stephanie traži svoju prijateljicu s Michaelom, Amerikancem, koji tvrdi da traži svoju djevojku koja je nestala prije nekoliko mjeseci. Hoće li im u potrazi pomoći još netko? Hoće li pronaći Ellie?

Fotografije

Uskoro će mrakUskoro će mrakUskoro će mrakUskoro će mrakUskoro će mrakUskoro će mrakUskoro će mrakUskoro će mrakUskoro će mrakUskoro će mrakUskoro će mrakUskoro će mrakUskoro će mrakUskoro će mrakUskoro će mrakUskoro će mrakUskoro će mrakUskoro će mrak

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.