Ocjena: 6.9/10
Ocjena korisnika: 7.7/10
(12 glasova)

SADRžAJ

Krimić, prvi iz serije filmova o slučajevima zločina koje rješava vlasnica antikvarijata Jennifer Shannon.
Jennifer Shannon (L. Loughlin) ima malu trgovinu antikvitetima i redovito obilazi takozvane "garage sales", na kojima se među gomilom nevrijednih stvari često mogu naći pravi dragulji. Kad se u mjestu dogode tri provale u kuće, Jennifer, prirodno radoznala i s dobrim darom zapažanja, uoči kako se pljačke događaju u kućama u kojima je održana prodaja starih stvari. Kad o tome razgovara s detektivom Inversom (A. Dunbar), i on shvati da je slučajnost prevelika da je policija ne bi istražila. No, događa se i nešto mnogo strašnije: Jenniferina kolegica i prijateljica Kate nađena je mrtva u svom stanu upravo kad se trebala sastati s Jennifer da o nečemu razgovaraju...

Fotografije

Tajna dvorišne rasprodajeTajna dvorišne rasprodajeTajna dvorišne rasprodaje

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Detektivka Aurora Teagarden: Jako pokvarena igra (2019)

    image
    Na okupljanju ljubitelja istraga zločina, detektivski igrokaz postaje poprište zločina nakon ubojstva jednog od glumaca.
  • Detektivka Aurora Teagarden: Krađa krune (2020)

    image
    Vrijedna kruna ukradena je tijekom humanitarnog događanja u knjižnici Lawrenceton, pa Aurora i članovi Kluba pravih ubojstava kreću u istragu.
  • Jane Doe: Kako otpustiti šefa (2007)

    image
    Federalna agentica Cathy Davis (Lea Thompson) pozvana je da otkrije motiv koji se krije iza ubojstva. Žrtva je Alana Devlin (Caroline Williams), profesionalna...
  • Policijska aukcija (2020)

    image
    Jennin prijatelj Miles vodi policijsku dražbu predmeta oduzetih tijekom akcije suzbijanja krijumčarenja novca, no ubrzo mu netko oduzme život.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.