Ocjena: 6.0/10
Ocjena korisnika: 8/10
(3 glasa)

SADRžAJ

Seks i ljubav. Neki to traže, neki trebaju, neki to preziru, a neki za to plaćaju, ali svi smo u to uključeni. Smješten u jedno popodne na Hampstead Heathu u Londonu, film istražuje detalje sedam parova. Što nas pokreće?
Seks i ljubav. Neki to traže, neki trebaju, neki to preziru, a neki za to plaćaju, ali svi smo u to uključeni. Na bujnim zelenim travnjacima londonskog Hampstead Heatha, razni se parovi druže i rješavaju svoje raznolike romantične dvojbe. Brian (Douglas Hodge) moli svog partnera Billyja (Ewan McGregor) da prestane stalno lumpovati. Gerry (Hugh Bonneville) i Julia (Gina McKee) proživljavaju, čini se, vrlo loš spoj naslijepo. U međuvremenu, Iris (Eileen Atkins) doživljava podsjetnik na prošlost kad sretne muškarca s kojim je imala vezu prije 50 godina. „Ljubav i posljedice“ komičan je i erotičan pogled na ono što nas pokreće – a čini se da je to što nas pokreće složeno, mračno i urnebesno smiješno.

Fotografije

Ljubav i posljedice

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.