Ocjena: 6.8/10
Ocjena korisnika: 7.5/10
(6 glasova)

SADRžAJ

Krimić u kojemu Jennifer Shannon (L. Loughlin), vlasnica dućana antikvitetima i amaterska istražiteljica, dođe u posjed vrlo vrijednog opljačkanog blaga za kojim pet godina traga onaj koji ga je ukrao.
Dvoje ljudi opljačkaju pošiljku dijamanata koja je upravo oklopnim vozilom dopremljena u draguljarnicu. Bježe s mjesta događaja. Nešto kasnije objavljeno je kako je par poginuo u automobilu. Dijamanti nisu nađeni. Pet godina kasnije Jennifer Shannon i njezina partnerica i prijateljica Danny (S. Strange) odlaze na još jednu od tzv. garažnih rasprodaja. Unatoč tome što krov iznad trgovine prokišnjava i što im je alarmni sustav zastario, Jenniferino izvježbano oko uočava lijep stolić iz 19. stoljeća i uspijeva pobijediti na licitaciji, te svu robu dobiti za 1550 dolara. Kad kasnije raspakiravaju stvari, ona i Danny ne nalaze ništa drugo posebno vrijedno, no otkrivaju nekoliko neobičnih podudarnosti: među robom su novine stare pet godina i još neke pojedinosti koje kazuju da je roba uskladištena pet godina ranije...

Fotografije

Tajna dvorišne rasprodaje: Sve što sjaTajna dvorišne rasprodaje: Sve što sja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.