SADRžAJ

Ljepotica Clara Calhoun (J. Randolph) ima trgovinu koja je paravan za ilegalno klađenje. Dogovoreno je da njezin dečko Duke Martin (J. Ireland) s kompanjonom opljačka trgovinu i uzme novac od klađenja. Operacija je pošla po zlu jer se u blizini zatekao policajac i pokušao spriječiti pljačku. Ubijen je, ali je uspio pogoditi jednog kriminalca. Da bi se izvukao jer je ubio policajca, Duke Martin uvuče u priču nevinog vlasnika ukradenog auta, Stevea Ryana (E. Kelly), kao počinitelja. Detektiv Mickey Ferguson (H. Beaumont) koji istražuje ubojstvo u početku informaciju prihvati kao čvrstu činjenicu...

Fotografije

Lažno optužen

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kako sam postao zločinac (1939)

    image
    Boksač Johnnie Bradfield (John Garfield) bježi od pravde misleći da je počinio ubojstvo dok je bio pijan.
  • Iznenada (1954)

    image
    Tri gangstera zarobila su obitelj Benson u njihovoj kući na vrhu brda, u blizini željezničke stanice. Odatle namjeravaju izvršiti atentat na predsjednika SAD-a.
  • Autostoper (1953)

    image
    Dva ribiča slučajno na cesti kupe autostopera koji je kriminalni bjegunac sa opasnom naravi. Uzima ih za taoce na putovanju koje neće nikada zaboraviti.
  • Opasno miran kraj (2015)

    image
    Pierre Hunter (Anton Yelchin), barmen nepokorena optimizma, vraća se u rodni grad nakon smrti roditelja. Kad mu se svidi tajanstvena Stella (Zooey Deschanel),...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.