SADRžAJ

Skupina krvožednih vampira napada ljude u američkom gradu. Kada njihov vođa Alex Stone upozna smrtnicu Estelle Henderson, zaljubljuje se u nju i zamoli svog oca, koji provodi znanstvena istraživanja o besmrtnosti, da ga opet učini običnim smrtnikom. Istraživanje je financirano od strane tajnog društva čiji vođa želi postati besmrtan. U međuvremenu, lovac na vampire Marshall Pope stiže u grad kako bi pomogao policiji u potrazi za vampirima.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vampirice (2012)

    image
    Dvije vampirice u modernom New Yorku suočene su sa zastrašujućim Romantikam mogućnostima.
  • Topla tijela (2013)

    image
    Zanimljiv obrat klasične ljubavne priče, Topla tijela govori o snazi ljudske povezanosti. Nakon epidemije koja je pretvorila velik dio ljudi u zombije, R (vrlo...
  • Krv iz sarkofaga (1971)

    image
    Život mlade Margaret okrene se naglavačke nakon što se njen otac, ugledni egiptolog dr Julian Fuchs, vrati sa ekspedicije. Nažalost, ta lepotica ne zna da je...
  • Love in the Sun (2019)

    image
    A dating app creator finds her views on love challenged when she returns home to Florida and reconnects with her high school sweetheart.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.