Ocjena: 7.7/10
Ocjena korisnika: 8.8/10
(27 glasova)

SADRžAJ

Specijalnost spisateljice Jane Austin bili su ljubavni romani smješteni u njoj blizak svijet engleske provincijske aristokracije s kraja 18. i početka 19. stoljeća, a ovom sjajnom ekranizacijom njezina knjiga 'Razum i osjećaji' ponovno postaje bestseler.
Spolna diskriminacija početkom 19. stoljeća dio je svakodnevice, a protagonistice ove drame osjećaju je na svojoj koži. Nakon smrti starog Dashwooda sve nekretnine pripadnu njegovom sinu iz prvog braka, dok se druga supruga i kćeri moraju snalaziti kako znaju i umiju. Iako utočište pronađu kod suosjećajnih rođaka, njihovim problemima ne nazire se kraj. Elinore i Marianne sada se suočavaju s činjenicom da loše materijalne prilike uvjetuju i prepreke udaji. Ipak, one uspiju pronaći muškarce svojih života - Elinore bogatog Edwarda Ferrarsa, a Marianne mladog Willoughbyja.

Fotografije

Razum i osjećajiRazum i osjećajiRazum i osjećajiRazum i osjećajiRazum i osjećajiRazum i osjećajiRazum i osjećajiRazum i osjećajiRazum i osjećajiRazum i osjećajiRazum i osjećajiRazum i osjećajiRazum i osjećajiRazum i osjećajiRazum i osjećajiRazum i osjećajiRazum i osjećajiRazum i osjećajiRazum i osjećaji

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.