SADRžAJ

Nakon otmice kćeri sve se počinje mijenjati za umirovljenog ubojicu koji se, kako bi riješio ovaj slučaj mora vratiti u život kojega se davnih godina odrekao. U mafijaškim krugovima on je poznat kao „Princ, a kako bi spasio svoju kćer suočit će se sa svojim najvećim rivalom sa kojim ima burnu prošlost. Rekla bi slavna poslovica: „Oko za oko, zub za zub, tako i u ovomu filmu stvari iz prošlosti ne bivaju zaboravljene.

Fotografije

PrincPrincPrincPrincPrincPrincPrincPrincPrincPrincPrincPrincPrincPrincPrincPrincPrincPrincPrincPrinc

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Murjaci i pljačkaši (2017)

    image
    Pregovarač s otmičarima nađe se upleten u napetu igru mačke i miša s pljačkašem banke koji želi izravnati stare račune.
  • Jedan hitac (2021)

    image
    An elite squad of Navy SEAL's, on a covert mission to transport a prisoner off a CIA black site island prison, are trapped when insurgents attack while trying to...
  • Spasilačka misija (2015)

    image
    Bivšeg operativca CIA-e otima skupina terorista. Kad mu sin dozna da ga CIA ne namjerava spasiti, kreće na vlastitu spasilačku misiju.
  • Saslušanje (2016)

    image
    Nakon što FBI dobije prijetnju koja ugrožava cijeli grad, ispitivač (Copeland) i informatičar (Perry) uvučeni su u niz umnih igara s kriminalnim vođama, očajnički...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.