SADRžAJ

Nedavno ostavljen pred oltarom te otpušten s posla, mladi Alan zaposli se kao turistički savjetnik u dublinskoj zračnoj luci. Ondje se nađe licem u lice sa svojom prvom ljubavi Alice koja je zapela čekajući let kući u New York…
Alan (28) radi u turističkom uredu u dublinskoj zračnoj luci. Alice je Amerikanka koja u zračnoj luci čeka svoj let. Prije osam godina Alan i Alice imali su ljubavnu avanturu koja je loše završila. Trenutačno nema slobodnih soba u Dublinu. Unatoč početnom hladnom držanju, Alan ponudi Alice sobu u svojoj kući kako bi prenoćila. Večer će provesti u ponovnom upoznavanju. Oboje će lagati kako im je bilo dobro zadnjih osam godina, međutim malo-pomalo shvatit će da se možda slažu bolje nego ikada prije. „Let na čekanju“ govori o onome što se dogodi kada vam dvadesete ne prođu onako kako ste planirali. Govori o ponovnom zaljubljivanju u jednu djevojku i jedan grad.

Fotografije

Let na čekanjuLet na čekanjuLet na čekanjuLet na čekanjuLet na čekanjuLet na čekanjuLet na čekanjuLet na čekanju

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.